For bedrifter

I tillegg til persontransport leverer Taxus tjenester for storkunder, det offentlige, helsevesenet og øvrig kollektivtrafikk.


Spesialtransport

Har du behov for spesialtransport eller gruppetransport? Vi har over 100 biler med en kapasitet fra alt fra 5-16 passasjerer, hvorav over 40 har mulighet for å ta rullestol. Vi anbefaler at du bestiller i god tid i forveien, da våre biler fort blir opptatt.

Spesialoppdrag innebærer alle mulige oppdrag som går utenom normal person- og pakketransport. Herunder firmaturer, sightseeing, turer for eldre og bevegelseshemmede, barnehager, skole og lag m.m.
 


Ekspressbud

Haster det? Hvorfor ikke benytte deg av vårt Expressbud – VIP transport av brev og småpakker til konkurransedyktige priser.
Våre biler er alltid i nærheten og kan være der på kort tid og hente/levere små og mindre brev og pakker når det haster.
Kjapt, trygt og sikkert!


Skytteltransport

For bedrifter som ligger et stykke unna knutepunkt for kollektivtrafikken tilbyr vi shutteltrafikk til og fra arbeidssted

 

Bestillingssystem for resepsjoner

Vi tilbyr online bestillingssystem tilpasset bedrifter og institusjoner med behov for rask og enkel bestilling av taxi. Systemet gir full kontroll på turer som er i bestilling, samt oversikt historikk over turer som er utført.
For de med stort behov for taxibestilling vil vi ha mulighet til å stille et selvbetjent nettbrett til disposisjon i resepsjonen.
Disse bestillingsløsningene er kostnadsfrie for deres bedrift. Les mer under fanen "bestilling