Personvernerklæring


Vilkår for bruk av denne nettsidens tjenester

Under finner du vilkår og beskrivelser av hvordan opplysninger om deg, dine kort og dine reiser behandles i Taxus Akershus AS sine systemer. For å kunne tilby digital bestilling, transport på kreditt og tilleggstjenester, må vi kunne lagre informasjon som regnes som personopplysninger.

Elektroniske spor om deg knyttet til våre tjenester er trygge hos oss, og vi vil ikke misbruke opplysningene dine. Taxus og Taxus sine leverandører vil behandle dine personopplysninger slik at du får en enkel og god opplevelse av tjenestene våre.

 
Slik håndterer vi personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til enkeltpersoner.

Noen av tjenestene som tilbys krever at kunden samtykker til brukervilkår på grunn av tjenestenes omfang.

Alle data kunden selv fyller inn, samt informasjon fra applikasjon, lagres i en kundedatabase. Taxus Akershus AS har ikke anledning til å bruke informasjonen ut over vårt definerte formål. Vi har ikke anledning til å lagre eller samle inn informasjon ut over det vi har spesifisert i dette dokumentet. eller ved en lesebekreftelse ved innlogging.

Alt krypteres for å sikre at kommunikasjonen mellom tjenestene våre er så sikker som overhode mulig.

Vi har ingen kontroll over, eller ansvar for, tredjepartsprogramvare med tanke på personopplysninger. Vi vil kun benytte leverandører som følger regelverket. Vi bruker blant annet Google Maps og EVRY. Vennligst se partenes egne nettsider for mer informasjon vedrørende personvern.

 
Hvilke opplysninger lagres – og hvordan brukes de?

  • Deler av korttype og –nummer for betaling med kreditt- og bankkort lagres i Taxus sin leverandørs database, slik at digitale kvitteringer kan hentes ut etter endt tur. Hvis opplysningene registreres i tredjepartsløsninger, som for eksempel ved lagring av kort via Svippr.no, henvises kunden til tredjeparts egne vilkår.
  • Sjåfører kan bruke telefonnummer til å ta kontakt med kunde ved henting, eller om han eller hun finner gjenglemte ting i bilen. Vi vil også bruke telefonnummer til å sende ut bekreftelser på bestillinger, eller hvis noe uforutsett har skjedd som har betydning for levering av en tjeneste, eller hvis du på andre måter har godtatt at vi kan kontakte deg på ditt telefonnummer.
  • Vi vil kunne bruke e-postadressen til å sende ut kvitteringer, tilbud, eller andre goder vi tror du vil ha nytte av.
  •  For- og/eller etternavn lagres slik at vi kan gi bedre kundeservice om vi trenger å kontakte kunden, og for å gjøre brukeropplevelsen mer personlig.
  • Start- og sluttadresser for turer brukes til å generere digitale kvitteringer.
  • Dato og klokkeslett for turer kjørt brukes til å generere digitale kvitteringer.
  • Karthistorikk brukes for å kunne hente favorittadresser for raskere bestilling.
  • Ved bestilling av tur brukes GPS-signaler for å finne ut hvor kunden befinner seg (henteadresse). Tilleggstjenester
  • Dersom tilleggstjenester utvikles og disse eventuelt innebærer lagring av nye personopplysninger, vil vilkårene oppdateres. Endringer i hva som samles inn vil bli meldt fra om på forhånd. Oppdaterte vilkår vil til enhver tid være tilgjengelig på web. Les: http://www.svippr.no/legal.html


Retten til innsyn, korrigering og sletting

Kunden har rett til å kreve innsyn i de registrerte opplysningene, samt korrigering og sletting i henhold til personopplysningsloven. Ved ønske om innsyn og/eller retting, ta kontakt på e-post: personvern@taxus.no
Personlige opplysninger oppbevares inntil kunden selv ber om å bli slettet fra databasen. Legitimering kreves ved sletting, og/eller utlevering av personopplysninger, og dette skjer kun ved personlig fremmøte.
 

Hva er – og hvordan brukes – cookies?

En cookie er en fil som lagres i filsystemet på din datamaskin av nettleseren din. Filen inneholder ren tekst som brukes til forskjellig formål for å kunne tilby deg som bruker en bedre opplevelse når du besøker en nettside som brukes cookies, ett eksempel på dette vil være "Automatisk pålogging".

Vi bruker cookies på disse nettsidene for å kontrollere at din brukerinformasjon stemmer opp mot våre sikkerhetsverktøy. Det brukes også cookies fra Google Analytics for å monitorere bruken av nettsidene.

Vi identifisere brukernes IP-adresser og registrerer antall besøkende som gir oss statistikk og informasjon om hvordan nettsiden vår blir brukt. Dataene bruker vi til å utvikle og forbedre brukervennligheten. Statistikk og data deles ikke med andre, inneholder ingen form for personlig informasjon – og vil aldri kunne kobles til din identitet. Les mer om bruk av Google Analytics her. (https://support.google.com/analytics/answer/2838718)
 
En nettside vil ikke kunne hente inn cookie-informasjon fra andre nettsider enn seg selv.

Du kan lese mer om cookies på Nettvett.no

 
Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysninger er adm. dir. i Taxus Akershus AS
 


 
Taxus Akershus AS      Telefon: 67 10 00 00      Besøksadresse: Strandveien 37, 1366 LYSAKER      Postadresse: Postboks 410, 1327 LYSAKER    Org.nr. 987 002 964
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.taxus.no bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her.
Taxus Akershus AS      
Telefon: 67 10 00 00
Besøksadresse: Strandveien 37, 1366 LYSAKER
Postadresse: Postboks 410, 1327 LYSAKER
Org.nr. 987 002 964
taxus-logo-hvit
personvern
createurene-logo